1.

Modernizări

Modernizări bascule pod pentru vehicule rutiere.

Executăm modernizarea basculelor pod pentru vehicule rutiere mecanice cu aprobare de model (omologare).

Comercializăm kituri pentru modernizare ( Celule de sarcina, cutie de joncțiuni, indicator de greutate și program emitere tichet de cântar. )

2.

Hibridizare

Eexecutăm hibridizarea cântarelor.

Se montează 1 doză tensiometrică  pe linia tijei de tracţiune. La doza tensiometrică este conectat echipamentul electronic care afişează digital, în regim brut sau net valoarea greutăţii cântărite. În cazul acestui mod de modernizare rămâne în funcţiune sistemul mecanic de cântărire din cuvă.

Această soluţie este relativ ieftină, se poate utiliza numai în cazul în care sistemul de pârghii este în bună stare de funcţionare.

3.

Produse la comandă

Executăm la cerere orice sistem de cântărire, cu sau fără omologare.

4.

Verificare metrologică

Executăm verificări metrologice periodice, pentru toate tipurile de aparate cu aprobare de model. Lungime, masă, temperatură, forță, presiune, tensiune mecanică și volum.

5.

Reparații cântare

Reparații cântare și bascule pod rutier

Cu o experiență de 30 ani în domeniu asigurăm un nivel ridicat al calităţii serviciilor prestate. Atelierul de reparaţii metrologice dispune de o dotare deosebită și este autorizată de D.R.M.L. Brasov, respectând legislaţia metrologică în vigoare: O.G. 20/1992, completată prin L.11/1994.

Executăm reparații, revizii, verificări metrologice pentru toate tipurile de cântare comerciale, cântare industriale, balanțe analitice, bascule industriale, bascule pod rutiere electronice și mecanice.

Observatii

*Podurile mecanice sunt de 7 m, 12 m sau 15 m lungime, autovehiculele mai mari nu se pot cântări pe ele.
*Pentru cântărirea autovehiculelor mai lungi recomandăm instalarea unui pod nou, de 18 m lungime, capacitate 60 t.

În vederea găsirii celei mai optime soluții pentru dumneavoastră suntem dispuși să ne deplasăm la fața locului. În cazul în care modernizarea podului existent nu este rentabilă, vă putem propune alte soluții; eventual montarea unui pod nou.